2 Kişinin Öldüğü Kavganın Nedeni Başlık Parası
Bartın merkeze bağlı Terkehaliller Köyü'nde oturan 52 yaşındaki Hakan Çelikkıran ve eşi Gülay Çelikkıran, 19 yaşındaki oğulları Yusuf Çelikkıran'ı yanlarına alarak önceki akşam Çayırlar Mahallesi'nde oturan Demirkıran Ailesi'nin evine gitti. Hakan Çelikkıran, oğlu Yusuf Çelikkıran'ın bir süredir arkadaşlık yaptığı 17 yaşındaki kızı Tuğba Demirkıran'ı evlenmeleri için ailesinden istedi. İddiaya göre, 42 yaşındaki Atilla Yaşar Demirkıran, 20 bin lira başlık parası istedi. Hakan Çelikkıran ise 11 bin liraları olduğunu söyledi. Bunun üzerine aileler arasında tartışma çıktı. Çelikkıran Ailesi evine dönerken, aynı akşam duruma öfkelenen Hakan Çelikkıran'ın büyük oğlu 28 yaşındaki Günay Çelikkıran, tekrar Bartın'daki evine gittiği Atilla Yaşar Demirkıran'ı dövdü. 

Atilla Yaşar Demirkıran yaşananların ardından dün sabah Bartın ve Kocaeli'nin Kandıra İlçesi'nden gelen yakınlarını da yanına alarak Çelikkıran Ailesi'nin evine gitti. 2 aile birbirine sopa, demir çubuklarla saldırırken, av tüfekleri ateşlendi. Kavgada Atilla Yaşar Demirkıran, amcasını oğlu Hüseyin Demirkıran, yeğeni Emrah Demirkıran, Hakan Çelikkıran, oğulları Yusuf Çelikkıran ve Günay Çelikkıran yaralandı. Yaralılar Bartın Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Av tüfeğiyle vurularak ağır yaralanan Atilla Yaşar Demirkıran ve Hüseyin Demirkıran hastanede yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamayarak yaşamlarını yitirdi. 

Olayla ilgili soruşturma başlatan jandarma, tedavilerinin ardından Hakan Çelikkıran ve oğulları Günay, Yusuf ve Ufuk Çelikkıran ile Emrah, Ayhan, Okan, Nazmi, İsmail, Göksel Demirkıran, komşuları Ali Güney ile Kandıra'dan gelen Hüseyin Demirkıran'ı gözaltına aldı. 

Ölen 2 kişinin cenazeleri, Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken, cenazelerin Kocaeli'nin Kandıra İlçesi'nde toprağa verileceği öğrenildi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817