2 milyonluk vurgun yapmışlardı
ASAYİŞ Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından İstanbul, Muğla, Tekirdağ, Çorlu, Sinop ve Ankara illerinde düzenlenen operasyonlarda araç alım satım işlerinde 41 adet dolandırıcılık olayı gerçekleştirdikleri ve bu yolla 2 milyon lira haksız kazanç sağladıkları iddia edilen 16 kişilik çete çökertilmişti. İddialara göre çete üyeleri, anlaştıkları araç sahipleri ile notere giderek devir teslim işlemlerini yapmış, “Parayı EFT ile gönderiyoruz” diyerek bu yolla dolandırıcılık yapmıştı.
 
ÖZEL EKİP TAKİBİ
Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri şahısların şebeke olduğunu belirlemesinin ardından konuyu derinlemesine araştırmış ve şebeke üyelerinin bu yolla 41 kişiyi dolandırdığı tespit edilmişti. 3 ay boyunca teknik takip ve kurulan özel ekipler tarafından izleme yapılan şebeke üyelerininden 3’ü Serkan Altun (27), Turgay Günay (29) ve Türker Çelik (44) ön operasyonda yakalanarak cezaevine gönderilmişlerdi.
 
10 KİŞİ TUTUKLANDI
Şebekeye yönelik İstanbul, Muğla, Tekirdağ, Çorlu, Sinop ve Ankara illerinde düzenlenen operasyonlarda gözaltına alınan 13 kişi ise Asayiş Şube Müdürlüğü’nde sorgulanmıştı  İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 13 kişiden Besim M. (48), Erdal M. (39) ve Muharrem Y. (54) tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, örgüt lideri olduğu iddia edilen Mehmet M. (46), Ramazan K. (25), Yetgin C. (33), Ali Ç. (35), Mustafa G. (44), Serdar A. (27), İsmail Y. (44), Nihat K. (45) Abdurrahman C. (53) ve Rasim Ü. (49) tutuklanarak cezaevine gönderildi.  
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817