banner2779
banner2752
banner2750

20 dakikada kent felç oldu
 Gece geç saatlerden itibaren değişik zamanlarda aralıklı olarak yağan yağmur, Kocaelili vatandaşları ferahlattı.Ancak kocaeliler öğlenden sonra  tekrar etkisini gösteren ve uzun süre yağan yağmura teslim oldu.

Türkiye genelinde olduğu gibi, Kocaeli’nde de son günlerde aşırı sıcak ve güneşli havalar hâkimdi.   Değişik kaynaklar pastırma sıcaklarının geleceğini haber verirken, gece geç saatlerde esmeye başlayan rüzgâr, saat 03.00 itibarıyla yerini sağanak yağmura bıraktı. Değişik noktalarda aralıklı olarak devam eden yağmur, sabah saatlerine kadar etkili oldu.

Güne bulutlu başlayan Kocaeli, öğlen saat 12.20 ‘de aniden başlayan ve il merkezinde de etkili olan sağanak yağışa ilk önce 20 dakika boyunca teslim oldu. Bazı bölgelerde ufak su sonrasında daha etkili olan  yağmur yağışı bir çok yerde su baskınlarına  neden oldu. 

3 GÜN BOYUNCA ÇOK BULUTLU
Yağış esnasında hazırlıklı olanlar şemsiyesini açarak yürüdü.  Hazırlıksız yakalananların birçoğu sağa sola kaçıştı, Bazıları ise yağan yağmur altında hiçbir şey olmamış gibi yürümeyi sürdürdü.  Bir çok vatandaş ise saçak altlarında veya  iş hanı girişlerinde yağmurun dinmesini bekledi. Etkili yağmurdan iş yerleri ve bazı evler zarar gördü.  Yağış devam Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri havanın çok bulutlu olacağı sıcaklıkların ise en düşük 20 en yüksek ise 31 derece arasında seyredeceği, Pazartesi ile Salı günü güneşli havanın tekrar geleceği ve sıcaklıkların 21 ile 30 derece arasında olacağının tahmin edildiği edinilen bilgiler arasında yer alıyor.

 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751