20 Yaşında ki genç boğularak can verdi
 

Körfez Mimar Sinan Mahallesi’nde oturan Muhammet Haklı (20) isimli genç serinlemek için girdiği denizde boğularak hayatını kaybetti. ROTA Limanı’nda işçi olarak çalışan Aydın ile Melahat Haklı’nın 2 çocuğundan biri olan 20 yaşındaki Muhammet Haklı girdiği denizden çıkamadı. Haber alınamayan gencin ölüm haberi sabah saatlerinde aileye ulaştı.

VATANDAŞLAR GÖRDÜ

Körfez’de denize kenarındaki evlerin birinin penceresinden denizde hareketsiz şekilde yatan birini gören vatandaş hemen sağlık ekibine haber verdi. Denizde hareketsiz şekilde yatan genç vatandaşların da yardımıyla sağlık ekiplerince karaya çıkartıldı. Sağlık ekiplerince yapılan incelemelerde gencin öldüğü belirlendi. 20 yaşında olan ve 11 Ağustos günü askere gidecek olan ve boğularak ölen gencin cansız bedeni alınarak Körfez Asri Mezarlığa kaldırıldı. Muhammet Haklı’nın cenazesi otopsi işlemleri için İzmit Asri Mezarlık morguna kaldırıldı. Burada yapılan işlemlerin ardından ailesine teslim edildi. Haklı’nın cenazesi yarın (Pazartesi) Sakarya’da toprağa verilecek

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817