20 Yıllık Eşinden Ayrılan Polis Memuru İntihar Etti
CESEDİ MESLEKTAŞLARI BULDU 

Darıca Emniyet Müdürlüğü'nde 2005 yılından itibaren görev yapan polis memuru Yunus Yeğener, tek başına yaşadığı Darıca Kazım Karabekir Mahallesi, İstasyon Caddesi, Tuna Sokak'taki evinde dün akşam saatlerinde kendisini doğalgaz borusuna iple astı. Meraklanan meslektaştalarına evine gittikleri Yeğener'in cansız bedenini buldu. 

EŞİ BOŞANMA DAVASI AÇTI 

Geride, 'Ölümümden hiç kimse sorumlu değildir' yazılı bir not bıraktığı belirlenen polis memuru Yunus Yeğener'in, 20 yıllık evli olduğu ve eşinin boşanma davası açarak memleketi Sivas'a yerleştiği öğrenildi. 

Meslektaşları tarafından evinden alınarak Darıca Farabi Devlet Hastaesi morguna kaldırılan ve daha sonra memleketi Sivas'ta toprağa verilmek üzere gönderilecek olan 2 çocuk babası Yeğener'in, boşanma davasıyla birlikte eşine düzenli olarak tedbir nafakası ödediği de öğrenildi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817