2014 EĞİTİM YILINA YETİŞECEK

Petkim Petro Kimya Ortaokulu bu yıl hizmete açılacak

Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, Körfez’de yoğun bir şekilde devam eden ve tamamlanan yol çalışmalarını denetledi. Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan çalışmalar ile ilgili Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Şendoğan’dan bilgi aldı.

 

Başkan Pehlivan ilk olarak bu eğitim öğretim yılında hizmet vermeye başlayacak olan Petkim Petro Kimya Ortaokulu binasında inceleme yaptı. Binanın tamamını gezen ve yetkililerden bilgi alan Başkan Pehlivan artık eğitim yuvalarının modern yapıya kavuştuğuna dikkat çekti.

 

Daha sonra  Eşref Bitlis Caddesinde tamamlanan asfalt çalışmasını inceleyen Başkan Pehlivan buradan Hızır Reis Caddesine geçti. Hızır Reis Caddesindeki çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Pehlivan gördüğü eksikliklerin giderilmesi hususunda talimatlar verdi.

 

Körfez’in dört bir yanında asfalt çalışmasının olduğunu söyleyen Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan “Petkim Önü battı-çıktıyı trafiğe açtık. Kavşağın bağlantı yollarının da asfaltlama çalışmalarını tamamladık. Diş hastanesi önündeki battı-çıktı çalışması da hızla ilerliyor. Bu projede tamamlanınca Körfez’de şehir içi trafiği rahatlayacak.” diye konuşan Pehlivan Körfez’de asfaltsız yolun kalmayacağını söyledi.



 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817