banner2779
banner2752
banner2750

2017’de hizmetler ikiye katlanacak
 AK Parti Körfez İlçe Teşkilatı’nın düzenlediği Yeniyalı Mahallesi Danışma Meclisi Toplantısı’na katılan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, yapılan hizmetler ve projeleri kapsayan bir sunum gerçekleştirdi

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Yeniyalı Mahallesi Danışma Meclisi’ne katıldı, yapılan hizmetlerle ilgili sunum gerçekleştirdi. Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen programa; AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Emel Ceylan Balcıoğlu, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem ve ilçe yöneticileri, meclis üyeleri, İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevil Özbek, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Kadir Alçık, Mahalle Başkanı Muhammet Özkarataş ve partililer katıldı.

TEŞKİLATTA BİR İNCİ

Yeniyalı Mahallesi Başkanı Muhammet Özkarataş’ın yaptığı konuşma sonrasında kürsüye gelen Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Yeniyalı Mahallesi’ne ve Körfez’e yapılan hizmetlerle ilgili sunum gerçekleştirdi. Başkan Baran, “Her seçimde birinci teşkilatta da bir ‘inci’ olan Yeniyalı Mahallemiz gerçekten bizim için önemlidir. Her zaman milli ve manevi değerlere hassasiyet gösteren bir mahalledir” ifadelerini kullandı.

REFERANDUM ÇOK ÖNEMLİ

İlçede kendisinden önce güzel hizmetler yapıldığını, göreve geldiği günden bu yana da daha fazla hizmet sunma adına mücadele ettiklerini belirten Başkan İsmail Baran, “Önümüzde bir referandum süreci var. Bu referandum ülkemiz için çok önemli. Eski karanlık günleri bizlere rabbim göstermesin. Bizlere düşen, hedefe doğru koşmak. Tabi şer güçler bundan rahatsız. Ülkemiz üzerine oynanan oyunlar sürecek. Ama biz; bu büyük davada nefer olarak kıyamete kadar mücadele edeceğiz” ifadelerini kullandı.

2.850 ÖĞRENCİYE BURS

Bölgede yapılacak yeni projelerle ilgili de bilgiler aktaran Başkan Baran, Türkiye’de 2850 öğrenciye burs veren tek belediye olduklarını söyledi. Başkan İsmail Baran, “Gençlere önem veren bir belediye olduk. Yatırımın hedefinde de gençlerin olması gerektiğine inandık. Geleceği emanet edeceğimiz gençliğimiz iyi yetiştirilmezse, yaptığımız proje ve çalışmaların anlamı olmazdı. Bunu en iyi 15 Temmuz’da gördük. Elinde bayrakla ‘vatanım’ diyen, ‘ülkem’ diyen o gençliği o zaman gördük. Demek ki doğru yatırım yapmışız” ifadelerini kullandı.

HASTANE, YAKIŞMIYORDU

Sanayi kenti Körfez’e mevcut hastane binasının yakışmadığını belirten Başkan İsmail Baran, “Prefabrik bir yapıda hastane vardı. Bu hastane ilçemize yakışmıyordu. Görüşmeler yaptık. Şehir Hastanesi yapıldığı için yatırım planlarına alamayacaklarını belirttiler. Şimdi Körfez Belediyesi olarak hastaneyi biz yapıyoruz. Proje bitmek üzere. Nisan-Mayıs gibi ihalesini yapacağız inşallah” dedi. Başkan Baran, üniversite içinde çalışmaların sürdüğünü aktarırken, 2018’de teslim edeceklerini söyledi.

PROJELER DEVAM EDECEK

E-Dershane ve Hereke Kalesi projesi ile Körfez Belediyesi olarak ödüller aldıklarını belirten Başkan İsmail Baran, “Yapılan çalışmalar takdir ediliyor, görülüyor. Yine öğrencilerimize destekte, okullarımızın bütün genel ihtiyaçlarını karşılama adına özveri gösteriyoruz. Şu ana kadar gelen tüm talepleri değerlendirdik. Sadece eğitim anlamında değil, spor anlamında da destek olduk. Tüm okullarımıza spor malzemesi yardımı yaptık” ifadelerini kullandı.

HEPSİNİ PÜSKÜRTTÜK

‘Daha Körfez için yapacak çok işimiz var’ diyen ve yeni projelerin başlayacağını müjdeleyen Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın ardından AK Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem kürsüye geldi. Badem, “Zorlu ve sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz. 7 Haziran seçimleri sonrası yaşananlar, 1 Kasım’a gidiş ve 15 Temmuz’da yaşanan ihanet... Ama hamdolsun bu millet tüm hepsini o gece püskürttü. Rabbim bir daha bu sıkıntılı süreci millete yaşatmasın diyoruz” dedi.

OYUNLARI  BERTARAF  ETTİK

“Milletin verdiği yetkiyi millet için kullanan bir AK Parti var” diyen Körfez İlçe Başkanı Osman Badem, “Eski Türkiye’de, otur diyince oturan, kalk diyince kalkan. Vesayet odaklarının geldiği zaman istediklerini yaptırdıkları bir dönemdi. İktidar olup ta muktedir olamayan iktidarlardan çok çektik biz. İşte bu yüzden şimdi dimdik durmamız, güçlü olmamız lazım. Çünkü mazlumların gözü bizim üzerimizde. Daha önce ülkemiz üzerine oynana oyunları bertaraf ederken ne yaptıysak şimdi daha da sıkı, bir ve bütün olarak onlara karşı durmalıyız.

HEDEF YÜZDE 65

“Tüm teşkilatlarımız referandum sürecinde elinden geldiğinin fazlasını yapacaktır” diyen Başkan Osman Badem, “Bizim buna inancımız tam. Bizim hedefimiz nedir diye soran olabilir. İl Başkanımız bize bir hedef belirledi. 1 Kasım’da yüzde 53 gibi bir oy almışız. Tabi bu referandumda tek başına evet diyen biz değiliz. Diğer siyasi partiler de var. Topladığımızda yüzde 65 gibi bir oya tekabül ediyor. Körfez, Türkiye’nin mozaiği gibidir. Eğer burada biz yüzde 65 hedefine ulaşırsak, Türkiye’de de yüzde 65 hedefine ulaşırız” ifadelerini kullandı.

GÖRÜŞLERİNİ AKTARDILAR

AK Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem’in ardından AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Emel Ceylan Balcıoğlu kürsüye geldi. Balcıoğlu’nun yaptığı kısa konuşma sonrasında toplantı üyelerin soru ve görüşlerini aktarmasıyla devam etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751