2023-2053 VE 2071’E ULAŞACAĞIZ
 Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek Haftalık Olağan Toplantısını Gebze ilçe teşkilatında düzenledi. Basın Mensuplarının yoğun ilgi gösterdiği toplantıda, başbakan tarafından bugün açıklanan Demokratikleşme Paketinin ülkenin ayaklarındaki prangalarından kurtacağını söyledİ. Civelek “Başbakan Erdoğan’ın demokratikleşme paketi içerisinde baraj için üç seçenek sunmuştur ve bunu tartışmaya açmıştır, bizde sayede bu konuda düşüncesi olan fikri olan herkesi tartışmaya ve fikir üretmeye davet ediyoruz”dedi.

 

VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ

Civelek ”Çözüm süreci için yapılan çalışmaların hız kesmeden devam ediyor ve bu zamana kadar ülkenim çektiği sıkıntının en büyüğü ötekileştirmekten kaynaklanmaktadır,bu ötekileştirmelere son vermek için gece gündüz var gücümüzle çalışacağız ve birlik olacağız ”dedi.

 

ALLAH DARBECİ ZİHNİYETTEN KORUSUN

Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek,”1950‘de demokrasiye geçişimiz ve rahmetli başbakanımız Adnan Menderes’in sandıkla göreve gelişinden sonra demokrasi ile iktidar olamayan zihniyet darbe yaparak maalesef demokrasiye darbe vurdu, ancak millet 2002’de Ak Parti ile birlikte iktidara gelerek ve demokrasiye sahip çıkarak darbe zihniyetine dersini vermiştir. Bizi bölmeye parçalamaya çalışan darbeci zihniyetten Allah milletimizi korusun” dedi.  

 

2023-2053 VE 2071’E ULAŞACAĞIZ

Civelek “Başbakan Erdoğan’ın İnsanı yaşat ki devlet yaşasın söyleminden yola çıkarak, hem demokrasimize, hem de sandığımıza sahip çıkarak, ülkemizin gelişmesi ve milletimizin insanca yaşaması için çalışacağız. Türkiye bu inanç ve azimle Ak Parti kadrolarıyla geleceğe ışık tutarak 2023,2053 ve 2071’e ulaşacağız”, dedi.

 

BİZ PAKETİN ALTYAPISINI ZATEN UYGULAMIŞTIK

Söz’ünde kararında milletin olduğu günlerden birini yaşadıklarını dile getiren Civelek, İstiklal marşının ilk sözü olan Korkma gibi mücadelelilerinin sürdüğünü ve bu sayede yıllardan beri milletin hakkı olan hakların geriye getirildiğini ifade etti. Değişen dünyaya ve gelişen Türkiye ile hakların değişiklik gösterek gelişimi olacağını belirten Civelek, her şey’in insan için bu sebeple demokratikleşme paketi öncesinde Ak Parti’nin olağan üstü hal uygulamalarını kaldırması, DGM mahkemelerine son vermesi milli bayramların sivilleştirilmesi ve siyasi hakların güvence altına alınması gibi hakların Demokratikleşme paketinin altyapısını oluşturduğunu belirtti .

FİŞLENME FAİLİ MECHULLER AK PARTİ İLE ORTADAN KALKTI

Ak Parti İktidar ile fişlenmenin kalktığını, faili meçhul cinayetlerin tamamen son bulduğunu kitlesel hakların getirildiğini ifade ederek, yerel yönetimlere güç ve yetki verilmesi yerelde yapılan büyük yatırımların ve çalışmaların bu gelişmelere bağlı olduğunu dile getirdi.

 

GÖNLÜNDE ADAYLIK OLAN HERKESİ BEKLİYORUZ

Adaylık süreci hakkında konuşan Civelek, “Gönlünde Ak Parti’de siyaset yapmak için aday olan herkesi bekliyoruz”, dedi. Adaylık sürecimizde başkanlarımız yıpratmadan ve Ak Parti’nin aday adaylarını  olduğu kriterlere uyum sağlayabilecek herkesi aday adaylığının kabul edileceğini belirten Civelek, “ Bizim partimizden koltuk sevdası yoktur, Cumhurbaşkanlığını önüne sunulduğunda ben olmayayım kardeşim olsun denilen bir teşkilattır”,dedi.Civelek ”Biz her platformda söylediğimizi gibi amacımız sadece yerel seçimler değildir biz bütün seçimlerden başarılı çıkarak geleceğe emin adımlarla ilerleyen bir ülke yaratmanın peşindeyiz”dedi.

 

MUHALEFET HER GEÇEN GÜN HALKTAN UZAKLAŞIYOR

Muhalefeti eleştiren Civelek “CHP’nin geçtiğimiz günlerde seçim çalışmaları hakkında bir kitapçık yayınlamasında sonra MHP’ninde aynı stratejiyi uygulayarak yayınlanan kitapçıkta nasıl siyasetçi olunacağı yazmaktadır, bu zihniyet yaptıkları bu çalışmalarla millete yaklaşmak yerine her gün daha da uzaklaşmaktadır ve milletimiz bu taktiklere gülüp geçmektedir”,dedi. Civelek “ Biz AK Parti teşkilatları olarak ya olduğumuz gibi görünür ya da göründüğümüz gibi oluruz,bu sayede teşkilatlarımıza da tavsiyemiz ,samimi olun,gönüle girin” sözleri ile tamamladı

 

TEK DEĞİŞTİREMEDİĞİMİZ VE DEĞİŞMEYEN MUHALEFETTİR

Civelek “Biz yolun başından beri kim olduğunu unutmayan en büyük hatır için çalışan ve bu memlekete hizmet etmek için başbakanın izinden yürüyen teşkilatlarız.Ak Parti iktidar olarak Türkiye’de her şeyi değiştirmemize ve geliştirmemize rağmen tek değiştiremediğimiz ve değişmeyen muhalefettir iyi bir muhalefet hakkımız elimizden alınmaktadır,bizdeki muhalefet ancak yapılanları eleştirmek,milletin arasına fitne tohumu ekmek ve bu sayede bir yerlere geleceğini sanmaktadır,ancak milletimiz bu oyunları görerek en iyi cevabı sandıkta vermektedir,dedi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817