23. KENT BAYRAMLAŞMASI’NDA BULUŞUYORUZ
 23. KENT BAYRAMLAŞMASI’NDA BULUŞUYORUZ

 

Kocaeli Valiliği, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli Kent Konseyi tarafından bu yıl 17 Temmuz Cuma düzenlenecek 23. Geleneksel Kent Bayramlaşması’nın hazırlıkları tamamlandı. Kent Konseyi Başkanı Abdullah Köktürk, düzenlenen basın toplantısında Ramazan Bayramı’nın ilk günü saat 14.00’te Yunus Emre Kültür Merkezi’nde düzenlenecek Kent Bayramlaşmasına tüm Kocaeli halkını davet etti.   

 

BASIN TOPLANTISI YAPILDI

Fuar içinde yer alan Kocaeli Kent Konseyi’nde gerçekleşen basın toplantısına Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş, Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Abdullah Köktürk, Kocaeli Valiliği AB İl Koordinatörü Enver Düz ve Kent Konseyi temsilcileri katıldı.

 

HER GÖRÜŞTEN KATILIMCI

Kent Konseyi Başkanı Köktürk, ‘’Başta barış ve huzur olmak üzere birlik, beraberlik, kardeşlik ve yardımlaşma duygularımızın pekişeceği, her kesimden, her görüşten insanımızla bir araya geleceğimiz Kent Bayramlaşması’na bütün Kocaeli halkını davet ediyoruz’’ dedi.

 

DAVET ZİYARETLERİ YAPILDI

Köktürk, basın toplantısında 23. Geleneksel Kent Bayramlaşması öncesinde siyasi parti il başkanlıkları, basın kuruluşları, sendikalar, odalar ve sivil toplum kuruluşlarına ziyaretler gerçekleştirdiklerini anlattı. Köktürk, yaptıkları bu ziyaretlerde ilgili kişileri Kent Bayramlaşması’na davet ettiklerini söyledi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.