banner2779
banner2752
banner2750

23 Kişilik çete çökertildi
Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi tarafından düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 23 kişi İstanbul Çağlayan adliyesine sevk edildi. İddialara göre; suç işlemek için örgüt kurdukları öne sürülen bir grup hakkında duyum alan polis ekipleri şahısları takibe aldı. Yapılan teknik ve fiziki takibin ardından operasyon için düğmeye basan ekipler, İstanbul, Samsun ve Sakarya’da bulunan adreslere operasyon düzenlendi. Operasyonlarda İ.H., M.H., T.T., F.Y., C.B., A.A., T.G., M.O., İ.P., İ.H.S., D.Ö., S.C., Ö.P., M.K., M.H., M.Y., B.K., S.M., M.E., A.O., C.S., T.K. ve E.K. isimli şahıslar gözaltına alındı.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİLER
Şahısların ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda 5 adet tabanca, 1 adet pompalı tüfek, 250 adet sözleşmeli senet, çek, ajanda, belgeler ve bir adet bilgisayar ele geçirildi. Gözaltına alınarak il Emniyet Müdürlüğü’ne götürtülen örgüt üyelerinin suç işlemek amacıyla örgüt kurdukları, örgüt kapsamında özel ve tüzel kişiler arasındaki alacak verecek konularını düzenledikleri, tehdit ve baskı uygulayarak tahsilatçılık yaptıkları ve suça azmettirmek suretiyle yağma, silahlı yaralama ve araç kurşunlama suçlarına karıştıkları tespit edildi. İl Emniyet Müdürlüğü’nde 3 gün boyunca sorgulanan 23 kişi, işlemlerinin ardından öğlen saatlerinde İstanbul Çağlayan adliyesine sevk edildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751