banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

23 NİSAN KÖRFEZ’DE ÇELENK  KONULARAK KUTLANDI.
 Körfez Kaymakamlık Bahçesinde, Atatürk anıtı önünde gerçekleştirilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları, anıta çelenk konulup, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla gerçekleştirildi. Yapılan kısa törenden sonra protokol dağıldı. Törenlere, Körfez Kaymakamı Hasan Hüseyin Can, Belediye Başkanı İsmail Baran, ilçe protokolü ve siyasi partilerin ilçe başkanları ile yönetimleri katıldı.

Davetiye ve çelenk tepkisi

Körfez Kaymakamlığı önünde yapılan bayram kutlamaları, davetiyelerin dağıtılmaması ve çelenk koyma şekli nedeniyle de eleştirilere neden oldu.

CHP Körfez İlçe Başkanı Tuğman Kayalı, kendilerine davetiyenin gelmediğini, sorduklarında da aksamalar yaşandığının söylendiğini belirterek, ‘’Sözlü olarak bize saat 09.00 denildi ama dağıtılan davetiyelerde 09.30 olarak yazılmış. Bu bayram bir tek Milli Eğitim’in bayramı gibi gösterilerek, yalnızca İlçe Milli Eğitim Müdürü’ne çelenk koyduruldu. Sade bir törenle bayram kutlanıyor, onda da ulusa mal edilen bir bayram yalnızca Milli Eğitim’in kutlaması gibi gösteriliyor. Ne kaymakamlık, ne belediye, ne asker ne de bizler ve dernekler çelenk koyamıyoruz’’ dedi.

MHP Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu’da aynı eleştirileri yaparak, ‘’Bir tek İlçe Milli Eğitim Müdürü’nün çelenk koyması etik değil. Ayrıca, bize 09.30 diye davetiye geliyor ve daha erken saatte, hava şartları iyi iken tören başlatılıyor’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826