banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

24 Kasım, Özel Körfezim’de  “Sıra Gecesi” İle Kutlandı


Körfezim Eğitim Kurumları Kurucusu Naci Akçay, genel müdür Azmi Cihat Hatipoğlu, ortaokul müdürü Eyüp Sultan Keskin, İlkokul Müdürümüz Sayın Çiğdem Aytekin'in ev sahibi olduğu etkinliğe okul öğretmenleri ile çok sayıda davetli katıldı.24 Kasım Öğretmenler Günü, Özel Körfezim’de “Körfezim Geleneksel Öğretmenler Günü Sıra Gecesi” programı ile kutlandı.

KALABALIK KATILIM

Etkinliğe katılanlar arasında; İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Murat Şendoğan, Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürü Sergülen Kurt, Körfez İlçe Sağlık Müdürü Oğuz Kösa, Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Görevlileri İmran Uzun ve Yıldırım Karadeniz ile Kocaeli Üniversitesi Şube Müdürü İmdat Akbaba da katıldı. Körfez Urfalılar Derneği'nin çiğköfte ve tatlı ikramları, saz ekibinin türküleri ile eğitimciler dolayışa eğlendi.

HATİPOĞLU’NDAN KUTLAMA

24 kasım dolayısıyla düzenlenen Sıra Gecesinde güzel bir ortamda eğlenen öğretmenlerimiz hediyelerini de teslim aldılar. Yaptığı konuşmasında tüm katılımcılara teşekkür eden Özel Körfezim Eğitim Kurumları Genel Müdürü azmi Cihat Hatipoğlu, “Bu güzel gecede emeği geçen herkese çok teşekkür eder, Körfezim Eğitim Kurumları bünyesinde çalışmış bütün öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlarız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826