banner2779
banner2752
banner2750

24 YAŞINDA TÜRKÇE  ÖĞRETMENİ KALBİNE YENİLDİ

Körfez Çamlıtepe Mahallesi’nde oturan ve 2 ay önce ataması gerçekleşen genç öğretmen Züleyha Erkal (24) geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Alınan bilgilere göre bekar olan Züleyha Arkal, uzun zamandır beklediği atamasının gerçekleşmesiyle sevinç içinde görevlendirildiği Kilis’e gitti.  Öncüpınar’da Türkçe öğretmeni olarak çalışmaya başlayan Züleyha Erkal, yalnız kaldığı evde gece geç saatlerde kalp krizi geçirdi.

Komşularının yardımıyla çağrılan sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen kalp krizi geçiren genç öğretmen hayatını kaybetti.

2 aylık genç öğretmenin cenazesi Körfez’e getirildi ve Kemal Sadi Şirin Camii’nde kılınan öğlen namazı sonrasında Körfez Merkez Mezarlığı’nda toprağa verildi. Züleyha Erkal’ın babası Alaaddin Erkal’ın da Körfez Mustafa Kemal Lisesi’nde rehberlik öğretmeni olduğu öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mustafa Arha 5 yıl önce

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun Allah acılı aile akraba ve arkadaşlarına sabır versin inşAllah

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751