25 Gr esrar, 60 bin lira para çıktı
Başiskele D-130 karayolunda meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaşamını yitirirken Van Muradiye Kaymakamı ile birlikte 3 kişi yaralandı. Araç içinden ise bir miktar uyuşturucu maddesi ve yaklaşık 60 bin lira para çıktı. Alınan bilgiye göre sabah saat 04.15 sularında Kamuran Işık (32) idaresindeki 34 GN 9021 plakalı otomobil, iddiaya göre D-130 karayolundan İzmit istikametine aşırı süratle giderken aracın kontrolünü kaybetti

İBRE 160’TA KALDI
Kontrolü kaybeden otomobil Döngel mevkiinde yol kenarında ki börekçi önünde park halinde bulunan 07 FDS 25 plakalı kamyonet, 41 PG 262 plakalı hava alanı servis aracı ve 81 BJ 722 plakalı kamyonete çarptı. Kazayı görenlerin haber vermesiyle olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri çevre güvenliği alırken otomobil içinde sıkışan sürücü Kamuran Işık bulunduğu yerden güçlükle çıkartıldı.

KAYMAKAMIN DURUMU İYİ
Araçta bulunan ve kimliği öğrenilemeyen bir bayan şahıs ise feci şekilde araç içinde can verdi. 

Ağır yaralanan Kamuran Işık, önce Kocaeli Devlet Hastanesi’ne daha sonra da Gebze Özel 100.Yıl Hastanesi’ne sevk edildi. Havaalanı servis aracında bulunan Van Muradiye Kaymakamı Erol Tanrıkulu’nun burnu kırılırken aynı araçtaki Ferhat Genç de çeşitli yerlerinden yaralandı. Kaymakam Tanrıkulu ve Ferhat Genç ise Gölcük Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

PARA VE ESRAR
Kazada hurdaya dönen otomobil içerisinden ise yapılan aramada yaklaşık 25 gram esrar maddesi ve yaklaşık 60 bin lira para çıkması kafaları karıştırdı. Kazada ağır yaralanan Kamuran Işık’ın aracı Bitlis’ten bir arkadaşından emanet adlığı öğrenilirken, kadın hakkında bir bilgiye ulaşılamadı. Esrar maddesi ve yüklü miktarda para çıkması üzerine Narkotik ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri de araçta incelemelerde bulundu. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817