250. Şube Körfez’de  Açıldı

Tütünçiftlik Güney Mahallesi Eşref Bitlis Caddesi Numara 129/A’da (İş Bankası yanı) hizmet vermeye ve ilçe halkına dönerde yeni bir tat sunmaya başlayan Ekrem Coşkun Döner’in açılış kurdelesi Körfez Belediye Başkan Vekili İbrahim Çırpan, Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Denli, Ekrem Coşkun Döner Genel Müdürü Fatih Büyükaslan, Gelecek Partisi Körfez İlçe Başkanı Fırat Türker, iş adamları Ali Çakır, Sebahattin Çakır, Hakkı Çakır tarafından kesildi. Açılışa, Gelecek partisi yönetimi, Belediye Meclis Üyesi Sinan Barış Kaya, AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Türkay Kaya ve çok sayıda esnaf ile vatandaş ve aile yakınları katıldı.

Körfez’in tanınmış ailelerinden ve Ali Çakır, Hakkı Çakır’ın yeğeni olan Şemsettin Çakır tarafından işletmeye açılan Ekrem Coşkun Döner Körfez Şubesi, fiyatlarıyla ve firmaya özel tarifesiyle ilçe halkına yeni bir damak tadı sunarak, döneri sevdirmeye aday.

Fiyatlarıyla da ilçede farklılık oluşturacak olan Ekrem Coşkun Döner’de, ekmek ve lavaş arası 60 gram döner 8 lira, 80 gram döner 10 lira, n100 gram döner 12 lira, 200 gram döner 22 lira olarak sunulacak. Kilo olarak almak isteyen vatandaşlar, 250 gram dönere 25 lira, bir kilo dönere 100 lira ödeyecekler. Soğanlı ve soğansız olarak iki çeşit servis edilen ve ekmek arası yapılan döner yine gramına göre ücretlendirilecek. Pilav üstü döner ise 16 liradan servis edilecek.

Açılış kurdelesini kesen Belediye Başkan Vekili İbrahim Çırpan, ilçeye yeni iş yerleri açıldıkça ve yeni tatlar geldikçe sevindiklerini söyleyerek, hayırlı ve bol kazançlı olmasını dilediklerini söyledi. Hizmete başlayan ve Kocaeli’nde Şemsettin Çakır tarafından açılan ikinci şube olan işletmede, 8 personel görev yapacak ve günlük 150 kilo döner satışı hedeflenecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817