26 MİLYON GELİRİN 22 MİLYONU İZMİT’E HARCANIYOR

ÖNEMLİ ÇALIŞMALAR YAPTIK

İzmit Orman İşletme Müdürlüğü ile birlikte pek çok ortak çalışma yürüttüklerini dile getiren Başkan Doğan “orman vasfını koruyan ve bu vasfı yitiren yerlerde ortak çalışmalar yaptık. Ağaç ve orman can demektir. Ağacın, yeşilin faydalarını anlatmakla bitiremeyiz. Ağaç candır. Bu nedenle İzmit Belediyesi olarak bu konudaki çalışmalarımızı kararlılıkla sürdüreceğiz. Sarıkamışlılar Hatıra Ormanı, Şirintepe Ekopark ve pek çok noktada çalışmalarımız devam ediyor. Ayrıca toplumu bilinçlendiren ve konuya hassasiyeti arttıran sosyal sorumluluk projeleri de yapıyoruz” dedi.

Belediye en önemli destekçimiz

Ormanların devamlılığını sağlamak ve korumakla görevli olduklarını söyleyen Mümtaz Aydın sanayi kenti olan Kocaeli’nin  %41’inin orman alanı olduğuna dikkat çekti. Kar gayesi gütmediklerini ve yeşil bir çevre için hizmete devam ettikleri söyleyen Aydın 26 milyon gelirin 22 milyonunun İzmit’e harcandığını bildirdi. İzmit Belediyesi’nin çalışmalarında en büyük destekçi odlunu dile getiren Mümtaz Aydın ziyareti için Başkan Doğan’a teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817