28 HAZİRAN ASFALTLANIYOR

Dumanlık Sokak, Bayram Aslan Sokak, Okul Sokak, Kocatürk Sokak, Üstün Sokak, Garaj Sokak Şefkat Sokak ve Turan Sokak 'ta yapılan asfalt çalışmalarını inceleyerek yetkiliklerden bilgi alan Başkan Doğan’a 28 Haziran Mahalle Muhtarı Mukadder Mengül eşlik etti.

 

ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

 

Çalışmaların büyük bir titizlikle sürdürüldüğüne dikkat çeken Doğan, “bu yaz İzmit’in tüm cadde ve sokaklarında çok ciddi çalışmalar yapıldı. Yıllardır süren pek çok sorunu artık geride bıraktık. 28 Haziran Mahallesi’nde de bu anlamda önemli adımlar atıldı. Alt yapı sorunu halledilen mahallemizde sonrasında beton atma çalışmaları yürütüldü. Şimdi de asfaltlama çalışmaları sürüyor. Bu şehrimizde ilk kez yapılan bir uygulama. Ben burada çalışma yürüten ekiplere ve sabırla sürecin tamamlanmasını bekleyen mahallelilere teşekkür ediyorum” dedi.

MUHTARDAN TEŞEKKÜR

Dumanlık Sokak, Bayram Aslan Sokak, Okul Sokak, Kocatürk Sokak’taki  asfalt çalışmaları tamamlandığını, Üstün Sokak, Garaj Sokak , Şevkat Sokak ve Turan Sokak  asfaltlama çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Muhtar Mengül mahalle halkının çalışmalardan memnun olduğunu belirterek yapılan çalışmalar dolayısıyla belediyeye teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817