banner2779
banner2752
banner2750

28 Haziran Sokağa Döküldü Gönül’e Coşkulu Açılış

Cumhur İttifakı AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül’ün 28 Haziran Seçim Bürosu büyük bir kalabalık ve coşku ile açıldı. 28 Haziran ve Bekirpaşa halkının yoğun katılım gösterdiği programda başkan adayı Gönül’e AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, Cumhur İttifakı AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, İzmit Belediye Başkanı Nevzat  Doğan, Kocaeli Milletvekilleri Fikri Işık ve İlyas Şeker, İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, MHP eski Kocaeli Milletvekili Kemal Köse, İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman, İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı, İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı ve Meclis Üyesi Adayı Aykut Çağlayan, Saraybahçe eski Belediye Başkanı Halil Vehbi Yenice ve meclis üyesi adayları eşlik etti.

GURUR DUYULASI BİR İZMİT
Yenizellanda’da yapılan hain saldırıyı kınayan AK kadrolar, hayatını kaybedenler için vatandaşlar ile hep birlikte dua etti. Program kapsamında değerlendirmelerde bulunan başkan adayı Gönül, “Yurdumuzun yedi bölgesinden buralara gelerek, renk katan 28 Haziran ve Bekirdere’nin mozaği olan tüm kardeşlerimiz ile herkesin gurur duyacağı bir İzmit oluşturacağız. Bölgenin sembol caddeleri olan Üçyol ve Turan Güneş Caddelerimizi sizin istediğiniz gibi büyükşehir belediye başkanımız ile beraber çalışarak, İzmit’in en önemli caddeleri haline getireceğiz” dedi.

ÇAY DAVETİNİ GERİ ÇEVİRMEDİLER
“Gönüllerin başkanı” şeklindeki tezahüratların ve meşale şovlarının dikkat çektiği açılışta, sokağa sığamayan kalabalık, karşı caddeye ve binaların balkonlarına kadar devam etti. Başkan adayları Büyükakın ve Gönül’ün konuşmalarının ardından balkondan gelen çay davetini kırmayarak Bayraktar Ailesi’nin evine konuk oldu. Protokol konuşmaları devam ederken aileyi ziyaret eden ikili, balkona çıkarak vatandaşlar le birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın fotoğrafının bulunduğu büyük bayrağı balkona astı.

İZMİT’E YETECEK TECRÜBE VAR
Programda konuşmasını gerçekleştiren AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, “Kimsenin İzmit’in beş yılını çalmasına izin vermeyeceğiz. Bir olacağız ve inşallah Sibel Ablamızı başkan yapacağız. Sizler zaten karşı tarafa öyle bir korku vermişsiniz ki soluğu Başiskele’de alıyorlar” şeklinde konuştu. Güney’in ardından açıklamalarda bulunan AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, “Sibel ablamızda İzmit’e yetecek büyük bir tecrübe var. Beş yıl boyunca güzel hizmetler yapacağına inanıyorum. Tahir hocamız zaten deyim yerindeyse tek kale maç yapıyor” diye konuştu.

BU TABLO BÜYÜK BİR ZAFERİN HABERCİSİDİR
“Yenizellanda’da yaşanan elim saldırıdan dolayı üzüntümüz çok fazla. Öfkeyi nefreti kavgayı Allah hayatımızdan çıkarsın. Coğrafyamıza huzur ve barış gelsin” diyerek sözlerine başlayan Cumhur İttifakı AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Mimar Sibel Gönül, “Bu akşam Bekirdere Üçyol bir başka güzel görünüyor. Karşımdaki tablo yaklaşan büyük bir zaferin habercisidir buna yürekten inanıyorum. Bizler İzmit’i gerçekten çok seviyoruz ve İzmit’e gönülden bağlıyız. İzmit’e olan vefa borcumuzu, bu şehri hep birlikte layıkıyla yöneterek ve herkesin başkanı olarak ödeyeceğiz. İnşallah Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Tahir Hocamız ve İzmit Belediyemiz ile birlikte çok çalışacağız. İzmit’i mutlaka ve mutlaka kazandıracağız” dedi.

SANDIKLARI PATLATACAĞIZ
Açıklamalarına devam eden başkan adayı Gönül, “Yurdumuzun yedi bölgesinden buralara gelerek, renk katan 28 Haziran ve Bekirpaşa’lı vatandaşlarımızın gurur duyacağı bir İzmit yaratacağız. En önemli sembol caddelerimiz olan Üçyol ve Turan Güneş Caddelerimizi sizin istediğiniz gibi büyükşehir belediye başkanımız ile beraber çalışarak, İzmit’in en önemli caddeleri haline getireceğiz. Tüm hemşerilerimiz bizlere ‘ne yapıp edin, bu seçimleri alın’ dediler. Bizler durmadan böyle bir ordu ile çalışarak milletimizin isteğini yerine getireceğimize inanıyorum. Allah’ın izni ile sandıkları patlatacağız” diye konuştu.

İŞÇİ MAAŞLARINI BİLE ÖDEYEMEZLER
“Büyükşehirimizde Tahir Hocamız, İzmit’te Mimar Sibel Gönül Hanımefendi ve Ankara’da liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın hükümeti ile yeni bir başarı sayfası açılıyor” diyerek sözlerine başlayan İzmit Belediye Başkanımız Nevzat Doğan, “Yaptığımız hizmetlerin hem daha fazlası olacak hem de milletimizin bir kuruşunu kimseye kaptırmadan, haramı helali bilerek vatandaşlarımıza hizmet edecek. Çünkü artık aslanlar sahaya çıktı mı kaplanların hükmü kalmaz. Şimdi artık kedileşmeye başladılar sesleri çıkmaz oldu. Onların eline belediye teslim edilmez. Onların eline kalırsa inanın 6 ayda bile değil yerle bir ederler, belediyeyi batırırlar. Bırakın hizmetleri işçi maaşlarını bile ödeyemezler. Maceraya gerek yok” şeklinde konuştu.

İZMİT’İN BAŞKANI SİBEL GÖNÜL’DÜR
Başkan adayı Gönül’ü birlikte yola devam edeceğiz diyerek yanına davet eden ve konuşmasını yapan Cumhur İttifakı AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, “Bu dava gerçekten çok büyük bir dava. Bu dava ‘biz’ diyenlerin davasıdır. Biz bu koltuklara oturacağımız günü değil, kalkacağımız günleri düşünüyoruz. Hem Sibel Ablamız hem de ben hiçbir makamın peşinde olmadan sizler için hizmet edeceğimize söz veriyoruz. İzmit’in Belediye Başkanı Sibel Gönül’dür. 31 Mart akşamına kadar durmak yok yola devam. Bir gönül gelir bin gönül olur. Hep birlikte reisimize söz veriyoruz. 31 Mart akşamı reisimize en güçlü desteği Kocaeli’den, İzmit’ten vereceğiz” dedi.

BİZ İZMİT’E İNANIYORUZ
Büyükakın’ın ardından konuşmasını yapan AK Parti Milletvekili Fikri Işık, “Gerçekten gecenin bu saati burada bulunmak inanç, azim ve kararlılık ile ifade edilir. Bizlere gönül kapılarını açan tüm İzmitlilere yürekten teşekkür ediyoruz. Allaha çok şükür çok güzel hizmetler yaptık. Sibel Hanım partimizin kurulduğu günlerden bu yana çok önemli görevlerde bulundu ve güzel işlerde imzası olan arkadaşımız. Tahir Hocamızın da bu şehirde birçok hizmet imzası var. Biz inanıyoruz ki İzmit halkı yine elinden gelen desteği verecek. 31 Mart’ta Sibel Hanım’a ve Tahir Bey’e destek verirken aynı zamanda, liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’a da destek vermiş olacaksınız” ifadelerini kullandı.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751