28 yıl sonra yürümeye başladı
Melek Akkaya 12 yaşında ilkokul 5'inci sınıf öğrencisiyken, sınıfta bayıldı. O günden sonra menenjit hastalığı nedeniyle yatağa bağımlı kaldı. Bir süre önce İzmit'te özel bir fizik tedavi merkezine getirilen Melek Akkaya'ya, 3 hafta kireçlenen eklemlerini açmaya yönelik rehabilitasyon uygulamaları ile kasların gelişimini kuvvetlendirme egzersizleri yapıldı. Yapılan uygulamalar sonuç verdi ve Akkaya, yürüteç yardımıyla yürümeye başladı. 

"ÇOK MUTLUYUM" 

28 yıl sonra yürüyebildiği için çok mutlu olduğunu söyleyen Melek Akkaya, "Yürüyemediğim için çok üzülüyordum. Tedavimin ardından yürüteç yardımıyla yürümeye başladım. Bir süre sonrada yürüteç olmadan yürüyeceğime inanıyorum" dedi. Hastane Başhekimi Dr. Ertunga Öney hastaya 3 hafta boyunca tedavi uygulandığını söyleyerek, "Hastamızın vücudundaki eklem yerlerinde kireçlenmeler vardı. Öncelikle hastanın kireçlenen eklemlerini açmaya yönelik rehabilitasyon uygulaması yaptık. Daha sonra da kasların gelişimine yönelik tedavi uyguladık. Şu anda yürüteç yardımıyla yürümeye başladı " diye konuştu.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817