29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI ,  92. YILDÖNÜMÜNDE COŞKUYLA KUTLANDI
 Başkan Köken;““Bugün, aziz milletimizin yokluk ve imkânsızlıklar içerisinde kendi küllerinden çağdaş bir Cumhuriyeti var etmeyi başardığı gündür.”

Cumhuriyetimizin 92. Yıldönümü dolayısıyla Kaymakamlık binasında tebrik kabul töreniyle başlayan kutlama resmi geçitle devam etti. Öğrencilerin gösterilerini izleyen Başkan Köken, yaptığı konuşmada , millet olarak istiklalimiz ve istikbalimiz için verdiğimiz son büyük mücadele olan Kurtuluş Savaşımızı zafere ulaştırmamızın ardından ilan ettiğimiz Cumhuriyetimizin 92. kuruluş yıldönümüdür. Bizlere bırakılan aziz vatanımıza sahip çıkmalı ve korumalıyız. Ülke olarak birlik ve  beraberlikten yana olup, kardeşliğimizi bir üst seviyeye taşımalıyız dedi.

“BİZİM  GÜCÜMÜZ ORTAK TARİHİMİZ VE KADER BİRLİĞİMİZDEKİ İNANCIMIZDIR

Cumhuriyetimizin 92. yıldönümünde şehrimizin yerel hizmetlerde kalkınma hamlesini büyük bir hızla sürdürmeye devam ediyor diyen Başkan Köken, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılına, hem 2023 hedeflerimize ulaşmış, hem de birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi en üst seviyeye çıkarmış olarak gireceğimize yürekten inanıyorum dedi.

“ Türk Ulusunun Sergilediği İstiklal Mücadelesi Dünya Üzerinde Örneğine Çok Az Rastlanabilecek Bir Kahramanlık Destanıdır.”

2023 yılına vurgu yapan Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, geleceğe umutla bakan ülkemiz  için milli birliğimizi koruyarak oynanan oyunların karşısında duracaklarını ifade etti. Başkan Köken, büyük milletimizin Cumhuriyet Bayramını kutlar aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi minnet ve rahmet duygularımla anar, saygılarımı sunarım dedi.

Coşkuyla kutlanan törene, Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken’nin yanı sıra Kandıra Kaymakamı İsmail Çiçek, Kandıra Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Yılmaz, kıymetli gaziler ve aziz şehitlerimizin yakınları da katılım gösterdi.

 

 

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817