3 Araba Aynı Yola Sığmadı..!


 

Körfez Tütünçiftlik Güney Mahallesi Eşref Bitlis Caddesi’nde, aynı yolu kullanmaya kalkışan 3 araç sıkışarak ilginç bir kaza görüntüsü oluşturdular.

Alınan bilgi ve iddialara göre, yan yoldan Ankara istikametine gitmek isteyen ve bunun için şehir içine giren tır sürücüsü Mehmet D. Kullandığı 34 UT 2746 plakalı aracı ile aynı yönde yol kenarında durarak ailesini araçtan indirmeye çalışan ve caddede esnaf olan Buğra Ö. nün kullandığı 41 EB 350 plakalı otomobile çarptı.

Kaza sonrasında çarpmanın etkisiyle sürüklenen otomobil, kenarda park halinde ki Erol D. nin kullandığı 07 VR 076 plakalı otomobile çarparak tırla araç arasında sıkıştı. Sıkışarak arada kalan otomobilde bulunan 3 kişi yara almadan kurtulurken caddede panik yaşandı. Kaza nedeniyle yan yol yaklaşık bir saat trafiğe kapalı kaldıktan sonra araçların hareket ettirilmesiyle yol açıldı.

Polis kazayla ilgili tutanakları tutarak araç sahipleri hakkında işlem yaptı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817