banner2779
banner2752
banner2750

3 Aralık Dünya Engelliler Günü  Gölcük Anıtpark’ta Törenle kutlandı
 Her yıl 3 Aralıkta bir dizi etkinliklerle gerçekleştirilen Dünya Engelliler günü, Gölcük'te Anıtpark' ta tertip edilen törenle kutlandı.Törene Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş,Engelliler Dernek Başkanı Hasan Bat, Engelliler Derneği Eski Başkanı Emine Cebeci, Dernek üyeleri, Darıca Engelliler Derneği Başkanı Melek Arıkan, Erva Mutlu Yüzler Rehabilitasyon Merkezi İdarecileri,İşitme Engelliler Derneği temsilcileri, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Murat Yavuz,AK Parti Gölcük İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri,CHP Gölcük İlçe Örgütü Başkanı İsmet İşeri ve Yönetim Kurulu Üyeleri,MHP Gölcük İlçe Başkanı Necati Erdurmuş ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri,Belediye Meclis Üyeleri,İl Genel Meclis Üyeleri ile Vatandaşlar katıldı.

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından, Engelliler Dernek Başkanı Hasan Bat Anıta Çelenk sundu ve akabinde günün anlam ve önemi hakkında bir konuşma yaptı. Bat yaptığı konuşmada Engelli tüketene değil üretendir,yeter ki ona gereken önem ve imkan verilsin dedi. Bir toplum Engellisine verdiği değerle ölçülür. Türkiye genelinde Engelli sayısı küçümsenmeyecek düzeydedir. Engellilik sadece bu sorunu yaşayanlar değil ailesini,çevresini ekonomik,sosyal ve psikolojik olarak etkileyen bir konudur.Bu konuya çözüm üretmek için gelin hep birlikte çözüm üretelim,ortak hareket edelim.Bu duygu ve düşüncelerle Tüm Engellilerimizin günü kutlu olsun.Etkinliğimize katılan herkese teşekkür ediyoruz dedi.

 

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, bir konuşma yaparak, Engelli Vatandaşlarımıza gereken Sosyal ve Genel Hizmetlerimizi en güzel şekilde yapmak, hem Sosyal devlet anlayışımızın hem de vicdani sorumluluğumuzun başlıca görevidir. Bu konuda gereken duyarlılığın artması,bilinç ve hassasiyetin daha da gelişmesi temennimizdir.Tüm İnsanların unutmaması gereken bir şey var ki oda Özürlüde olsa onlar birer İnsandır ,onlar bu toplumun var olan bir parçasıdır ,var olan bir şeye yok demek,görmemezlikten gelmek olamaz.Bu duygu ve düşünceler içinde Ülkemizdeki tüm Engelli Vatandaşlarımızın  Dünya Özürlüler Gününü kutluyor,sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751