3 ÇOCUĞU KURTARAN BABAYA  TEŞEKKÜR

Cumartesi günü saat 14.00 sıralarında yaşanan olayda, denize serinlemek için giren 4 gencin çırpınmaya başladıklarını gören ve bu sırada kafede oturan Erol Değer, hiç düşünmeden suya atlamış ve 3 çocuğu çıkartmıştı. 9 yaşındaki Suriyeli çocuğu sularda kaybolduğu ve boğulduğu olayda kahramanlık yapan Erol Değer’i ilk olarak Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt kutladı.

Şener Söğüt, bir kişinin boğulduğu olayda 3 canın kurtarılmasının tesellisinin paylaşıldığını ifade ederek, “Erol Değer, yanında bulunan 2 çocuğuna rağmen kendi hayatını tehlikeye atarak çocukları kurtarmaya koşmuş ve büyük ölçüde de başarılı olmuştur. Bu bir cesaret ve kahramanlık örneğidir, kendisini kutluyorum” dedi. Söğüt, Erol Değer’in çocuklarına hediye verdi ve babaya teşekkür etti.

Olay sonrasında sahile koşan boğulan Suriyeli Abdulhalik El Ali’nin yakınları da Erol Değer’e teşekkür ettiler. Erol Değer, boğulan çocuğu kurtaramadığı için üzgün olduğunu söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817