banner2779
banner2752
banner2750

3. GELENEKSEL DÜMBÜLDEK SUYU FESTİVALİ YAPILDI
 Yaz aylarının başlamasıyla birlikte festivaller ve kermesler de arka arkaya yapılmaya başladı. Derince’nin Karagöllü Çal Köyü’nde, 3. Sü düzenlenen Geleneksel Dümbüldek Festivali ile Körfez’in Şemsettin Köyü’nde düzenlenen hayır cemiyeti hafta sonunda protokolü buluşturdu.

Karagöllü Çal Köyü’nde düzenlenen Dümbüldek Suyu Festival’ine, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve yine Körfez ile Derince’den kalabalık sayıda vatandaş ve STK temsilcileri katıldı. Çeşitli etkinliklerin yapıldığı ve ikramların sunulduğu festivalde, konuklara yörenin şifalı olduğu söylenen suyundan verildi.

Daha sonra Körfez ‘e bağlı Şemsettin Köyü’ne geçen İsmail Baran ve protokol, burada da Köy Muhtarı Naci Mızrak tarafından karşılandılar. Protokol, öğlen namazını kıldıktan sonra Kur’an Tilavetine ve ilahilere katıldılar. Hayır cemiyetine katılan konuklar, okunan dualara eşlik ettikten sonra ayrıldılar.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751