banner2779
banner2752
banner2750

3 kişilik aile ölümden  Döndü
  Körfez’de, bir araç tarafından sıkıştırılan bayan sürücü önce bariyerlere vurdu, daha sonra lastikleri patlayarak durdu. Aracın takla atmaması, hava yastıkları ve arkadan gelen araçların çarpmaması bir faciayı engelledi.

Alınan bilgilere göre, Körfez Belediyesi Yarımca Kültür Merkezi görevlisi olan Menderes Kurtuluş’un eşi Aysel Kurtuluş, kullandığı 41 F 5061 plakalı otoyla Yarımca istikametine giderken, kırmızı bir BMV tarafından sıkıştırıldı. Sıkıştırılma sonrasında direksiyon hakimiyetini kaybeden genç kadın önce bariyerlere vurdu. Daha sonra lastikleri patlayan araç yolda kayarak dönüp durdu. Bundan sonrasında adeta mucizeler zinciri başladı ve önce patlayan hava yastıkları, daha sonra emniyet kemeri ve arkadan gelen araçların çarpmaması sonucu iki çocuk ve sürücüyü ölümden kurtardı.

Kazadan sonra araçtan yara almadan çıkan aile çevreden yetişenlerin ve işyerinden gelen eşin yardımıyla sakinleştirilirken, 6 yaşındaki Muhammet olayın şokuyla ağladı. Yaşananların farkında olmayan Hafsa Nur ise pusetinde uyumaya çalıştı. Kazaya neden olan araç polis tarafından aranıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751