3 Ölümlü kaza’nın perde arkası aralandı
 Derince ilçesinde sabaha karşı meydana gelen trafik kazasında 19 yaşındaki Muhammet Ensar Aydemir adlı genç, hayatını kaybetmiş 4 kişi de yaralanmıştı. Kaza ile ilgili gazetemize açıklama yapan Ensar Aydemir'in eşi Gizem Aydemir çarpıcı açıklamalarda bulundu.

DUVARA ÇARPMIŞTI

Kaza, geçtimiz aylarda sabaha karşı saat 03.00 sıralarında Derince İbni Sina Mahallesi İstiklal Caddesi Gülay Sokağın kesiştiği yerde meydana geldi. 41 PN 552 plakalı araç, kontrolden çıkarak yol kenarındaki duvara çarptı. Çarpmanın şiddetiyle araçta sıkışan sürücü ve 4 kişiye sağlık ekipleri müdahale etti. Muhammet Ensar Aydemir olay yerinde can verirken, Mevlüt Ballı ile Yavuz Selim Gül Seka Devlet Hastanesine’ne Musa Topuz Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesine, Mesut Şimşek de Kocaeli Devlet Hastanesine kaldırıldılar.

ARAÇ İŞ İÇİN KİRALANMIŞTI

Körfez ilçe Fatih Mahallesinde oturan, esnaflık yapan Dilaver Aydemir ve Sayime Hanımın 6 çocuğundan biri olan, kayınpederinin yanında çalışan Muhammet Ensar Aydemir’in kazadan üç ay önce evlendiği eşi Gizem Aydemir gazetemize gelerek çarpıcı iddialarda bulundu. Gizem Aydemir; eşim Muhammed Ensar Aydemir kazanın olduğu gün o dört kişi ile birlikte değil, araç İstanbul'dan malzeme getirmek için eşim tarafından kiralamıştı"dedi.

ARABAYI KULLANAN EŞİM DEĞİLDİ

Talihsiz kadın şöyle devam etti; Eşim Muhammet Aydemir'in İstanbul'dan eve döndüğünde saat 01:15'di. Eşim kapıya geldi, içeri gireceği sırada telefon geldi ve çağırdılar. Kazada gece 01.57 olmuş. 02.05 de ambulans gelmiş ve olay yerinde ilk ölen eşim Ensar Aydemir'dir. Arabayı da olaydan bir süre sonra ölen Musa topuz kullanıyormuş. Otopsi raporlarında da aynen böyle geçiyor. Polis ve sağ kalanlarda aracı eşimin kullanmadığını tasdik etti.

 

UYUŞTURUCU MADDE KULLANMADIĞI İSPATLANDI

Kaza esnasında eşim arkada ortada oturduğu ve herhangi bir uyuşturucu madde kullanmadığı otopsi raporlarında tespit edildi. Üzerimize atılan bu çirkin lekeden ailece rahatsız olduk. Şükürler olsun ki doğrular ortaya çıktı"dedi

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817