banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

3. Playstation Turnuvasında Mükemmel Final

ASAY OTOMOTİV KOCAELİ TAŞKÖPRÜLÜLER DERNEĞİ 3. PLAYSTATION TURNUVASI ŞAMPİYONU rakibi Ferhat ASLAN'ı 6-4 mağlup eden Ramazan YAVUZ Oldu. 

Asay Otomotiv Kadir KURTAY Sponsorluğunda Kocaeli Taşköprülüler Derneği Gençlik Kollarımızın organize ettiği 3. Playstation Turnuvası sonuçlandı. Turnuvada 2. Ferhat ASLAN olurken 3. Metin GÜN oldu. 1.ye kupa ve ödülünü Dernek Başkanı Yasin Sönmez takdim etti. 2.ye kupa ve ödülünü Dernek Yönetim kurulu üyemiz Yenal Aldırmaz takdim ederken, 3.ye ise Kupasını Dernek Başkan Yardımcısı Feyzi Ergün, ödülünü ise Dernek Gençlik Kolları Başkanı Ömercan Dönmez takdim etti. 



Turnuva sonunda konuşma yapan Dernek Başkanı Yasin SÖNMEZ; "öncelikle turnuvada centilmence mücadele eden bütün oyuncuları kutluyorum. Birlik ve beraberlik için, dernek olarak küçük adımlar atarak gençlerin kaynaşmasını sağlamaya çalışıyoruz" dedi. Bu organizasyonun gerçekleşmesinde emeği olan Dernek Gençlik Kolları Başkanımız Ömercan DÖNMEZ ve Gençlik Kolları yönetimine çok teşekkür ediyorum. Ayrıca Turnuvamıza sponsor olan ASAY Otomotiv'in sahibi Kadir KURTAY beye katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum, katkı sağlayan, katılan izlemeye gelen herkese şükranlarımı sunuyorum"dedi.

Turnuva sonunda konuşma yapan Dernek Başkanı Feyzi ERGÜN;Kimileri için bu tür organizasyonlar birşey ifade etmeyebilir. Bu tür organizasyonlarda biz şunu gördük ki; arkadaşlık, samimiyet, hoşgörü, centilmenlik gibi güzel erdemlerin insanlarda tezahürü bizleri doğru bir iş yaptığımızı işaret ediyor" dedi. Emeği geçen herkese ve turnuvaya katılanlara, sponsor olan ASAY Otomotiv'in sahibi Kadir KURTAY beye katkılarından dolayı çok teşekkür etti.

Gençlik Kolları Başkanı Ömercan DÖNMEZ ise; turnuvaya katılanlara, sponsor olan ASAY Otomotiv'in sahibi Kadir KURTAY beye katkılarından dolayı çok teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826