3 yaşındaki çocuk, 4 hastane gezdi hayatını kaybetti
 Dilovası'nda balon yutan 3 yaşındaki çocuk 4 hastane gezdirildikten sonra hayatını kaybetti.

Dilovası'nda akıllara durgunluk veren bir olay meydana geldi. 3 yaşındaki Yusuf Şanlı isimli bebek balon yutarak hayatını kaybetti. İddalara göre olay şöyle gelişti. Evde oynarken balon yutan minik Yusuf ailenin fark etmesiyle ilk olarak Dilovası'ndaki Ovam Tıp merkezine getirildi. Burada bir şey yapılamayınca Yusuf,  Darıca Farabi Hastanesine sevk edildi. Farabi'deki doktorlarında bir şey yapamaması üzerine küçük Yusuf bu kez Gebze Yüzüncü Yıl hastanesine sevk edildi.

NASIL MÜDAHALE EDİLEMEZ?

Hastane hastane gezen Yusuf'a buradaki doktorlarda bir şey yapamayınca tekrar Farabi Devlet Hastanesine getirildi. 2. kez Farabi Devlet Hastanesine giden  Yusuf burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.  4 hastane gezmesine rağmen hiç bir sağlık kuruluşunda 3 yaşındaki çocuğa müdahale edilememiş olması tam bir sağlık skandalı olarak nitelendirildi. olayla ilgili yetkili mercilerin soruşturma başlatması bekleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817