banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

3 yaşındaki çocuk kamyonetin altında kaldı
 Çayırova'da meydana gelen kazada 3 yaşındaki bir çocuk hızla gelen kamyonetin altında kaldı. Talihsiz çocuk olay yerinde hayatını kaybetti.

Çayırova'ya Şekerpınar Mahallesi'nde bulunan TOKİ İrşat Camii'ne babasıyla birlikte namaz kılmaya gelen Neva Orhan (3) isimli çocuk kılınan namaz sonrası bir anda tek başına dışarıya fırladı.Aniden camiden dışarı çıkan Neva'ya Çayırova Belediyesine ait olan Soner Kaya'nın kullandığı 41 RP 997 plakalı kamyonet çarptı.Daha sonra durumu fark eden henüz ismi belirlenemeyen baba hemen 112 sağlık ekipleri ve emniyet güçlerine haber verdi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri Neva'nın almış olduğu ağır darbeler sonucunda hayatını kaybettiğini belirledi. Kızının gözleri önünde hayatını kaybettiğini gören baba sinir krizleri geçirerek Çayırova Belediyesi'ne ait olan kamyonete saldırdı. Kdan kamyonet sürücüsü kontrol maksatlı Fatih Devlet Hastanesi'ne götürülürken minik Neva'nın cansız bedeni ise incelenmek üzere Gebze Belediyesi morguna kaldırıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826