banner2779
banner2752
banner2750

 Zaferin Kahramanları Minnetle Anıldı

Körfez’de Zafer Bayramı kutlamaları Körfez Kaymakamlığı önünde bulunan Atatürk Anıtına Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı çelenklerinin sunulmasıyla başlandı. Atatürk ve silah arkadaşları anısına bir dakikalık saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından askerler ve öğrenciler tarafından günün anlam ve önemi hakkında konuşmalar yapıldı ve şiirler okundu.

Katılım Üst Seviyedeydi

Düzenlenen törene Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Hava Radar Mevzi Komutanı Binbaşı Savaş Erdoğan, Körfez Jandarma Komutanı Fikret Çentinkale, Körfez Emniyet Müdürü Cenk Özmen, Körfez Milli Eğitim Müdürü İbrahim Okutan, Birim Müdürleri, Siyasi Parti Temsilcileri,Öğrenciler,Veliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmanın ardından Körfez KaymakamıDr. Hasan Hüseyin Can, makamında kutlamaları kabul etti.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751