30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KÖRFEZ’DE COŞKUYLA KUTLANDI
 30 Ağustos Zafer Bayramı, Kaymakamlık bahçesinde bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk konulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla kutlandı. Törenlere, Kaymakam Hasan Hüseyin Can, Belediye Başkanı İsmail Baran, ilçe protokolü ve siyasi partiler katıldılar. Anıt önünde yapılan kutlamanın ardından, Kaymakam Hasan Hüseyin Can makamında protokolü ağırladı.

MHP Körfez 30 Ağustos’u

Kutladı

 

Bu kutlamalardan sonra uygulama gereği çelenk koyamayan siyasi partiler kendi kutlama törenlerini ayrı olarak yaptılar. MHP Körfez İlçe Teşkilatı İlçe Başkanı Zeki Gürsu, Belediye Meclis Üyeleri  Vahit Eryılmaz, Eyüp Öztürk ve ilçe yönetimi ile birlikte Atatürk Anıtı önünde saygı duruşunda bulunarak, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutladılar.

 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817