30 BİN ÖĞRETMEN ATAMASI BAŞLIYOR
 Şubat'taki 30 bin  sı için geri sayım başladı. Milli Eğitim Bakanlığı, branş dağılımını açıkladı. En fazla atama, sınıf, İngilizce ile din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmenliğine yapılacak. 3 bin 292 sınıf, 3 bin 124 İngilizce, 2 bin 818 din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeni ataması olacak. 

İNTERNETTE YAYINLADI 
Bakanlık'tan yapılan açıklamada, öğretmen atamasına ilişkin branş dağılımının bakanlığın internet sayfasında yayınlandığı bildirildi. Başvuru ve atama işlemleri elektronik ortamdagerçekleştirilecek. Adaylar, atama sayfasındaki 'ilk atama', 'yeniden atama ve kurumlar arası yeniden atama' ve 'milli sporcuların ataması' şeklinde düzenlenmiş atama çeşidini seçmek suretiyle http://mebbis.meb.gov.tr ve http://ikgm.meb.gov.tr adreslerindeki elektronik başvuru formunu kullanarak 2-8 Şubat arasında başvurularını



kaynak: takvim
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817