30 yaşındaki genç merdivenlerden düştü öldü
 Edinilen bilgilere göre alkollü olduğu iddia edilen 30 yaşındaki Ali Oruç dün gece saat 00.30 sularında Tavşanlı Köyü’ndeki evine geldi. Merdivenlerden çıkarken birden dengesini kaybeden Oruç başını sert bir şekilde duvara çarptı. Büyük bir gürültüyle uyanan ev halkı Ali Oruç’un kanlar içerisinde yerde yattığını gördü. Karşılaştıkları manzara sonrası şok olan ev halkı durumu hemen sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan tüm müdahalelere rağmen Ali Oruç kurtarılamadı. Yaşanan bu talihsiz kaza sonra Oruç ailesi adeta yıkıldı.

Nişanlı olan Ali Oruç’un ölümünden bir gün önce ev eşyalarını aldığı ve nisanda düğün yapacağı bildirildi. Ali Oruç’un ölüm haberini alan nişanlısı ise sinir krizleri geçirdi. Talihsiz bir şekilde hayatını kaybeden Ali Oruç’un cenazesi bugün ikini namazına müteakip kılınacak olan cenaze namazının ardından Tavşanlı Köyü’nde toprağa verilecek. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817