banner2779
banner2752
banner2750

 30 Yıllık Sorunu Başkan Bulut çözdü

 

Yaklaşık 20 dönümlük alan

Mazisi 30 yıllık bir sürece dayanan Fatih Mahallesi Çenedere Mevkii’ndeki imar sorunu Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’un yoğun gayretleri sonucunda çözüme kavuştu. Başkan Bulut’un girişimleriyle daha önce planlarda yeşil alan olarak gözüken ve yolu olmayan yaklaşık 20 dönümlük alanda yaşayan vatandaşların imar problemi çözüldü. Bölge sakinlerine rahat bir nefes aldıran gelişme ile hak sahibi vatandaşlar müstakil parsel ve imar yollarına kavuştu. 30 yıllık imar sorununu çözen Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, makamında konuk ettiği hak sahiplerine tapularını takdim etti.

 

Başkan Bulut, tapuları takdim etti

Derince’de yaşayan tüm vatandaşların sorunlarını kendi sorunları olarak kabul ettiklerini belirten Başkan Bulut, “30 yıldır çözülemeyen Fatih Mahallesi’ndeki bu sorunu neticeye kavuşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bölgede ikamet eden vatandaşlarımız için bu gelişme hayırlı uğurlu olsun. Yeni tapularıyla birlikte Allah, tüm hak sahibi vatandaşlarımıza aileleriyle birlikte huzur içerisinde yaşamayı nasip etsin” dedi. Başkan Bulut’a adeta kangren haline gelmiş olan bu sorunu çözdükleri için teşekkür eden hak sahipleri de yeni tapularına kavuşmanın mutluluğunu yaşadı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751