banner2779
banner2752
banner2750

31 Mart Seçimleri  2023 Öncesi İlk Durak

AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları haftalık yönetim kurulu toplantısı parti binasında gerçekleştirildi. İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı önderliğinde gerçekleştirilen toplantıya yönetim kurulu üyeleri eksiksiz katılım sağladı. Parti çalışmalarının değerlendirildiği toplantıda aynı zamanda önümüzdeki günlerde yapılacak olan programlar belirlendi. Artık seçim sürecine girdiklerinin altını çizen Başkan Betül Yazıcı, “31 Mart’a kadar fedakarca ve mola vermeden mücadelemize devam edeceğiz” dedi.

‘DAYANIŞMA İÇERİSİNDE YAPTIK’

Yazıcı konuşmasının devamında, göreve gelişlerinin 1. Yılını doldurduklarını hatırlatarak, “Göreve gelmemizden kısa bir süre sonra 24 Haziran seçimleri için çalışmaya başladık ve başarılı bir seçim süreci atlattık. Bunu birlik, beraberlik ve dayanışma içinde yaptık. Yine aynı şekilde, aynı ruh ve heyecanla 31 mart yerel seçimleri için daha da fazla özveri ve gayretle mücadele etmeye devam edeceğiz. 31 Mart seçimleri çok önemli bir seçim. 2023 hedefimiz öncesinde ilk durak” dedi.

‘ZAHMET OLMADAN RAHMET OLMAZ’

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından partimizin ilk tohumlarının atıldığı günden bugüne güçlenerek ve inançla yürüyoruz. Bu davanın hangi zor şartlarda başladığını ve bugünlere kolay gelinmediğini çok iyi biliyoruz. Liderimizden ve geçmişimizden gelen güçle, ülkemizi 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine ulaştırmak için İzmit kadın kolları olarak var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. İnsanı güçlü kılan zorluktur. Zahmet olmadan rahmet olmaz diyerek, her zorluğu birlik içerisinde aşacağız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751