360 dairenin satışına başlandı

İlimtepe Mahallesi’nde yer alan ve konutların yapımı sırasında belediyeye verilen daireler, uzun bir aradan sonra satılmaya başladı. daha önce de sigorta kurumuna ve başka kurumlara belediyenin borcu karşılığında devri gündeme gelen ama gerçekleşmeyen daireler gurup grup satılmaya başladı.

Aralarında Çeçen asıllı vatandaşların da oturduğu dairelerin de yer aldığı 360 daire, her hafta 15’erli guruplar halinde ihale usulü satılacak. Daireleri almak isteyen vatandaşlar, 3 bin lira civarında olan teminat bedelini yatırdıktan sonra, istenen evrakları da tamamlayarak başvuru yapabiliyorlar. Encümen huzurunda yapılan değerlendirme ile açık tekliflerin sonucunda hak eden vatandaşa evi satılıyor.

Yapılacak olan satışların sonrasında belediye kasasına yaklaşık olarak 40 milyon lira para girmesi bekleniyor. Bu hafta yapılan satışlarla 8 ev verilirken, diğer satışların da 14, 21 Mayıs’ta yine 15’er dairelik guruplar halinde devam edeceği belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817