3D MERKEZİNE İSTANBUL’DAN ZİYARETÇİ

Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın girişimleriyle hayata geçirilen ve açıldığı günden beri İzmit’teki öğrencilerin akınına uğrayan merkezin son misafirleri İstanbul’dan oldu.

İstanbul Maltepe Orhan Gazi Anadolu İmam Hatip Lise 10 ve 11. sınıfından 28 öğrenci, öğretmenleri Yunus Aydın ve Kahraman Bayram ile birlikte  merkezi ziyaret ederek, 3 D Yazıcı ve Tasarım Merkezi hakkında yetkililerden bilgi aldılar.  İstanbul’dan gelen öğrenciler, 3D Yazıcı ve Tasarım Merkezi’nde örnek çalışmalar da yaparak kendi tasarladıkları anahtarlıkları yazıcıdan çıkardılar.

 

İZMİT’TE ÖĞRENCİ OLMAK AYRICALIK

 

Merkezden oldukça etkilenip heyecanlandıklarını söyleyen öğrenciler “ imkanımız olsa da sürekli burada olabilsek. Keşke, diğer belediyeler de bölgelerinde bu tür bir çalışmayı yapabilseler. İzmit’te öğrenci olmak bir ayrıcalık” diyerek Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’a böyle bir merkezi kazandırdığı için teşekkür ettiler. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817