3D YAZICI VE TASARIM MERKEZİN’E ÖĞRENCİ İLGİSİ
 İzmit Belediye’sinin vizyon projelerinden olan Körfez Mahallesi’ndeki  3D Yazıcı ve Tasarım Merkezi büyük ilgi görüyor. Geçtiğimiz ay içinde açılan merkeze her gün çok sayıda vatandaşın yanı sıra öğrenciler de geliyor. Geleceğin teknolojisini merak eden ve özellikle tasarım bilgisi almak isteyenlere

yetkililerce merkez hakkında detaylı bilgi veriliyor.

Özel Nadide Okulları, Özel Kültür Okulları, Türk Pirelli Ortaokulu ve 7. Boru Ortaokulu’ndan onlarca öğrenci 3D Yazıcı ve Tasarım Merkezi’ni ziyaret ettiler. Merkeze hayran kalan öğrenciler” burası bizler için bulunmaz bir fırsat. Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan’a böyle bir merkezi şehrimize kazandırdığı için ne kadar teşekkür etsek azdır. 3 D Yazıcı sistemlerini televizyondan ve internet sitelerinden görüyorduk. Şimdi ise bu sistem ayağımıza geldi” şeklinde konuştular. Ziyaret sırasında öğrenciler merkezde 3D yazıcılardan çıktı alma imkanı da buldular.

 

HERKESE AÇIK

 

Türkiye’ye örnek olacak olan 3D Yazıcı ve Tasarım Merkezi’nin herkese açık olduğunu söyleyen yetkililer” buraya gelen herkese merkez hakkında  uygulamalı olarak detaylı bilgi veriyoruz. Merkeze gelip bilgi almak isteyenler www.3dyazicivetasarimmerkezi.com adlı internet adresinden veya 0262 335 20 10 nolu telefondan randevu alabilirler” dediler.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817