4. ADA PARKINA KAVUŞTU
İzmit Belediyesi tarafından Malta Mahallesi Doğa Caddesi 4. Ada’da yapılan 4. Ada Parkı düzenlenen törenle vatandaşların hizmetine açıldı.   İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen açılış törenine Ak Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz,  Ak parti Meclis Üyesi Aykut Bozkurt, Belediye Başkan Yardımcıları, mahalle muhtarı Bekir Boz, okul müdürleri, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

İçerisinde açık oturma alanları,2 adat kamelya, bir adet çardak, kondisyon aletleri, yaya yolları ve yeşil alanların bulunduğu park açılışında konuşan Başkan Doğan “parkımız sizlere yakış güzellikte bir yer olmuş. Malta Mahallesi şehrimizde yaşanan deprem felaketiyle sonucu yeni oluşturtulan bir mahalledir.

 

DEĞER KATMAYA ÇALIŞIYORUZ

 

Bu sebeple diğer mahallelerimizden daha farklı bir yapılaşması var.  Şehre olan mesafesinden dolayı bazı olumsuzluklar yaşansa da biz yaptığımız çalışmalarla mahallemizi en güzel hale getirmeye çalışıyoruz.  Mahallemize değer katacak projeler üretiyoruz.  Yaz döneminin gelmesiyle birlikte ot kesme çalışmaları başta olmak üzere, mahallemizde özel aydınlatma çalışmaları, dış cephe iyileştirmelerine başlattık. Sadece ot kesme işlemi için belediyemiz bünyesine 30 tırpancı aldık” dedi.

 

DOĞAN, GÜN BİRLİK OLMA GÜNÜ

 

Konuşmasında ülkemizde de yaşanan zor günlere de değinen Başkan Doğan “Memleketimizde zor günler yaşıyoruz. Ülkemizi elimizden almaya çalışıyorlar. Tarihten bu yana bizi bölmeye, ülkemizi almaya çalışanlara izin vermedik, vermeyeceğiz de. Bu süreçte bize büyük görevler düşüyor. Hangi siyasi görüşte, hangi renkte olursak olalım bir olalım. Unutmayalım ki,  vatan olmazsa ne siyasi görüş kalır, ne de renk. Gün birlik beraberlik günüdür. Burada gerçekleştirdiğimiz etkinliğimiz ülkemizde yaşanan olaylara aynı zamanda verilmiş bir cevaptır. 1071 de Malazgirt’te başlayan mücadelemiz bugün de devam ediyor. Birlik beraberlik içerisinde bugünlerinde galibi olacağız” dedi.

 

METRUK HALDEYDİ

 

Malta Mahalle Muhtarı Boz da konuşmasında “ başkanımızın mahallemize kazandırdığı bu park alanı eskiden metruk durumdaydı. Şimdi ise ailelerin gönüllerince zaman geçirebilecekleri bir sosyal alan oldu.  Bu güzel parkı mahallemize kazandırdığı için mahallemiz adına başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817