4. Altın Kiraz Turnuvası Başlıyor
 Körfez’de düzenlenen ve Körfez Belediyesi Spor Koordinatörü Metin Özkan tarafından organize edilen 4. Altın Kiraz Dostluk Futbol Turnuvası, 18 Mayıs’ta başlama vuruşu ile start verecek.



Bu yıl dördüncüsü düzenlenen turnuvaya, 24 takım katılacak ve maçlar Akay Çim Halı tesislerinde yapılacak. Turnuva için, bir hafta önceden, 11 Mayıs 2015 Pazartesi günü Çınar Park Otel’de yemekli bir toplantı yapılacak ve kura çekimleri de burada gerçekleşecek. Kura çekimlerinin ardından da 18 Mayıs’ta ilk topa vuruş yapılacak ve maçlar başlayacak.



4. Altın Kiraz Dostluk Futbol Turnuvası’nda Metin Özkan Tertip Komite Başkanı, Mitat Atalay Genel Koordinatör, Burhan Yarar Basın Koordinatörü olarak görev yaparken, Fırat Türker, Kurban Erguvan, Ertan Bıçakçı, Eray Kamil, Uğur Zengin, İsmail Turguttaş, Giray Duman komite görevlisi Avukat Hakan Çelikkeser’de  Hukuk Danışmanı olacak.



Geçen yıl düzenlenen turnuva oldukça çekişmeli geçmiş kurulan takımlar arasında profesyonel oyuncular da yer almıştı. Bu sene ki maçların daha da çekişmeli geçmesi, bekleniyor.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817