4. EL YAZMA KUR'AN-I KERİM'İ  SARIDOĞAN'A HEDİYE ETTİ
 Bölgemizin önde gelen hattat ustalarından biri olan Anadolu Genlik Derneği'nde sorumlu olarak vazife yapan Lokman Hoca, el yazması 4. Kur'an-ı Kerim'ini, Saadet Partisi Körfez İlçe Eski Başkanı ve Kocaeli il Teşkilatı Başkan Yardımcısı ve Kocaeli'nin önde gelen siyasetçisi ve iş adamı Recep Sarıdoğan'a hediye etti.

Anadolu Gençlik Derneği Yarımca Hacı Osman Şubesi'nde düzenlenen törenle, el yazması Kur'an-ı Kerim, Körfez Müftüsü Hasan Erdoğan tarafından Recep Sarıdoğan'a taktim edildi. Vaz-ı Nasihatlerin yapıldığı program, oldukça verimli geçti. Programda, Körfez Müftüsü Hasan Erdoğan konuşma yaptı. Recep Sarıdoğan'ın da konuşma yaptığı program'da, mehtaran takımı da bir gösteri de bulundu. Programa, Saadet Partisi ilçe başkanı Ömer Faruk Coşkun' da katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817