4 Gündür Aranan Kişinin Denizde Cesedi Bulundu
 Balıkesir'de oturan ve bayram öncesi Gölcük'teki ağabeyi Cemal Mesut İrigül'ün evine misafir olarak gelen ve psikolojik sorunları olduğu iddia edilen Muammer Umut İrigül, geçen salı günü akşam saatlerinde dolaşmak için evden çıktı. Bir daha eve dönmeyen Muammer Umut İrigül'ü tüm aramalara rağmen bulamayan yakınları durumu polise bildirdi. 

Dün akşam saatlerinde Değirmendere Semti Çınarlık Meydanı yakınlarındaki sahil şeridinde suda bir ceset görenler durumu polise haber verdi. Ekipler tarafından sudan çıkarılan cesedin, kayıp olan Muammer Umut İrigül'e ait olduğu belirlendi. 

Yapılan incelemelerde boğularak öldüğü anlaşılan Muammer Umut İrigül'ün cesedi, toprağa verilmek üzere memleketi Balıkesir'e götürüldü. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817