banner2779
banner2752
banner2750

40 adet DOĞALGAZLI OTOBÜS YOLA ÇIKIYOR

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, özel halk otobüslerini vatandaşların daha konforlu seyahat edebilir hale dönüştürmek için 40 adet doğalgazlı otobüsü yollara çıkarıyor. Çevre dostu otobüslerin 20 adetlik ilk kısmı 21 Eylül Cumartesi günü14.30’da Doğu Kışla Parkı’nda yapılacak törenle Kocaeli’de toplu taşıma hizmeti vermeye başlayacak. Törende ünlü perküsyon sanatçısı Okay Temiz araçların üzerinde gösterisini sergileyecek.

 

TÖREN DÜZENLENECEK

Büyükşehir Belediyesi şehir içi trafiğin daha konforlu ve rahat işleyebilmesi için hayata geçirdiği çalışmalarına bir yenisini ekledi. Trafikte vatandaşların sıklıkla kullandığı özel halk otobüslerinde dönüşüme başlayan Büyükşehir, bu kapsamda 40 adet yeni doğalgazlı otobüsü ulaşım hizmetine sunuyor. Derince ve İzmit kent merkezinde toplu taşıma hizmeti veren S.S. 5 No.lu Şehiriçi Kooperatifi’nde 40 adet 12 metrelik otobüsün ilk partisi 21 Eylül Cumartesi günü saat 14.30’daki törenle teslim alınıyor.

OKAY TEMİZ’DEN İLGİNÇ GÖSTERİ

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun ev sahipliğinde Doğu Kışla Parkı'nda yapılacak teslim töreninde, otobüslerden birinin üzerine ünlü perküsyon sanatçısı Okay Temiz tarafından gizli mikrofonlar yerleştirilecek. Okay Temiz araçlara değişik sopalarla vurarak unutulmaz bir gösteri yapacak. Ritimlerle oluşacak yüksek tempolu müziğe, saksafon ve zurna da eşlik edecek. Gösterinin bir bölümünde Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin şoförleri de otobüsle müzik yapacak.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751