40 BİN KİŞİ KOCAELİ'Yİ GEZİP GÖRDÜ
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği Gez-Gör Kocaeli Programı, kentin tarihi ve turistik mekanlarını vatandaşlara tanıtmaya devam ediyor. 2012 Nisan ayında başlayan örnek projeden bu güne kadar 40 bin kişi faydalandı.

 KOCAELİ’Yİ TANIYORLAR

Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı tarafından yürütülen Gez-Gör Kocaeli Programı ile vatandaşlar Kocaeli’ni daha iyi tanıyor. Vatandaşlar 25 ila 50 kişilik gruplar halinde özel araçlarla kentin birçok tarihi ve turistik mekanlarını yakından görme imkanı buluyor. Programa katılan vatandaşlar ayrıca Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği projeleri inceleme fırsatı da buluyor.

 STK’LARDAN MAHALLE SAKİNLERİNE

Sivil Toplum Kuruluşları, üniversite kulüpleri, mahalle sakinleri gibi birçok grubun eşlik ettiği Gez-Gör Programına bugüne kadar 40 bin kişi katıldı. Büyük beğeni toplayan etkinlikte Kocaeli’nin fetih simgesi Orhan Cami, Osman Hamdi Bey Müzesi gibi tarihi mekanlar ile kentin görülmeye değer sahilleri, SekaPark gibi dinlence alanları geziliyor. Böylece vatandaşlar belki de ilk defa gördükleri mekanları ziyaret etme imkanı buluyor.

 

BAŞVURU TELEFONU

Gez-Gör Kocaeli Programı’na başvuru ve etkinlik hakkında merak edilenleri öğrenmek için 318 16 11 numaralı telefonu aramak yeterli oluyor. Bu kapsamda Gez-Gör Kocaeli Programı için sosyal medya hesapları da oluşturuldu. twitter.com/gezgor41, facebook/gezgor Kocaeli, instagram/ gezgor_kocaeli hesaplarından paylaşım yapılabiliyor. Ayrıca merak edilen konularda [email protected]. adresinden soru ve temennilerde bulunulabiliyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817