40 Çarpı 40  Başlıyor

Çalışmalar yarın saat 19.00’da start verilerek başlayacak ve daha sonra ki günlerde de tekrarlanacak.

MHP Körfez’in daha önce de yaptığı ve büyük ilgi gören 40 çarpı 40 çalışması yarın saat 19.00’da partinin Güney Mahallesi Tuğrul Caddesi’nde ki teşkilat binası önünden başlayacak.

Burada toplanacak olan ilçe yönetimi, başkan adayı ve meclis üyesi aday adayları, belirlenen program çerçevesinde mahallelere ve noktalara dağılarak, 40 ayrı adreste çalışma yapacaklar. Bu şekilde ilçenin her noktasında çalışma yapacak olan ilçe teşkilatı, tanıtım ve destek isteme etkinliği gerçekleştirecek. Çalışma geç saatlere kadar devam edecek ve daha sonra da değişik tarihlerde tekrarlanacak.

Kadın kolları özel çalışma

MHP İlçe teşkilatında kadın kolları da ayrı bir etkinlik yapacak. Kadın kolları yönetimi ve bayan üyeler ile bayan meclis üyeleri Tütünçiftlik Belediye Kültür Merkezi bahçesinde yer alan kafede toplanacaklar. Kafede kadınlara çeşitli ikramlar verilecek ve bir de mini konser düzenlenecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817