banner2752
banner2750
banner2776

40 Dönümlük Alana Modern Tır Parkı

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Körfez’de Kabakoz bölgesindeki 40 dönümlük alanda düzenlemesi yapılan tır parkı alanında incelemelerde bulundu

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Büyükşehir Belediyesi’nin de destekleriyle hayata geçirilecek olan tır parkı alanında incelemelerde bulundu. Kabakoz bölgesinde daha önce askeriyeye ait olan ve Büyükşehir Belediyesi tarafından da Körfez Belediyesi’ne tır parkı yapılması için devredilen 40 dönümlük alanda inşa edilecek olan tır parkı için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

DEZAVANTAJLARI DA OLUYOR

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt de Başkan Yardımcısı Faruk Denli ile birlikte çalışmaların devam ettiği alanda incelemelerde bulundu. Her gün yüzlerce tır, kamyon ve tehlikeli madde taşıyan tankerin ilçemize giriş-çıkış yaptığını belirten Başkan Şener Söğüt, “Sanayinin avantajını ve dezavantajını yaşayan bir ilçeyiz. Trafik ve parklanma yükü fazla.

İHALE YAPILDI, ÇALIŞMA SÜRÜYOR

Tırlar mahalle arasında, cadde ve sokaklarda, eğitim kurumlarının yakınlarında park ediyor, bizler de uzaklaştırmak için çaba sarf ediyoruz. Tabi tır parkı eksiğimizi de biliyorduk. Kabakoz Bölgesi’ndeki alanda hayata geçireceğimiz tır parkı için ihalemizi yaptık, çalışmalar da tüm hızıyla başladı. Tamamlandığında 40 dönümlük alandaki parkı hizmete sunacağız.

SERVİS HİZMETİ OLACAK

Buraya park eden şoför arkadaşımız, aracı bıraktıktan sonra oluşturacağımız servis araçları ile evine ya da kaldığı otele kadar bırakılacak. Ayrıca ihtiyaçların giderilmesi noktasında da sosyal donatı alanlarımız olacak. Tabi ilçede hayata geçireceğimiz alanlar sadece bununla sınırlı olmayacak.

DAHA KATI OLACAĞIZ

Limanların yoğun olduğu bir diğer bölge Kirazlıyalı’da da bir çalışmamız var. Kirazlıyalı’nın batı kısmında da tır parkı alanı oluşturacağız. Orada da yoğunluk var. Şu anda da müsaade etmiyoruz ama parklar hayata geçtiğinde daha katı olacağız” ifadelerini kullandı. Başkan Söğüt daha sonra çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2751

banner2771

banner2773

banner2772

banner2774

banner2775

banner2723

banner2680