41 KİŞİ MHP SAFLARINA KATILDI

İlçe başkanı Zeki Gürsu öncülüğündeki programlarda partililer, Körfezlilere ulaşarak ilgi ve desteklerini alıyor, ayrıca sivil toplum kuruluşlarına yapılan ziyaretlerle vatandaşlara daha yakın bir duruş sergileniyor.

41 YENİ ÜYE İÇİN PROGRAM

Körfez ilçede vatandaşların büyük ilgisi ile karşılanan MHP’liler, son dönemde yapılan yeni üyelerle de dikkat çekiyor. Hemen her gün yeni üyelerin katıldığı MHP’liler, dün düzenledikleri görkemli bir programla 41 kişiyi daha saflarına kattı. İlçe başkanı Zeki Gürsu’nun öncülük ettiği program, parti protokolünü de bir araya getirdi.

TÜRKİYE’NİN MHP’YE İHTİYACI ÇOK BÜYÜK

Düzenlenen üye katılım programına Gürsu’nun yanı sıra MHP İl Başkanı Av. Yunus Emre Kurt, parti yöneticileri ve meclis üyeleri katıldı. Yapılan çalışma ile MHP saflarına katılan 41 yeni isme rozetleri il başkanı Kurt tarafından takıldı. Törende konuşan ve partililere hitap eden ilçe başkanı Zeki Gürsu, “Her geçen gün daha da büyüyor ve güçleniyoruz. MHP’nin bu topraklar için ne kadar büyük önemli olduğunu her gün biraz daha net şekilde anlıyoruz” dedi.

“AT İZİ İT İZİNE KARIŞTI”

41 arkadaşımız aramıza katıldılar. Emeği geçen tüm herkese teşekkür ediyorum. At izinin, it izine karıştığı günlerdeyiz. Ülkenin birliği, dirliği, huzuru, devletin bekası, milletin istiklâli ve istikbâli için, vakit geldiğinde, devletin bıçağı, silahı, gerekirse celladı olacaksın. Ama asla ne hainin tarafında ne iş birlikçi köpeklerinin yanında, ne de onların uzaktan kumandalı maşa sahiplerinin tarafında olmayacaksın” dedi.

“TEVECCÜHÜMÜZ TÜM YORGUNLUĞUMUZU ALIYOR”

Daha sonra konuşan MHP İl Başkanı Yunus Emre Kurt ise, “Bugünkü son programımız için Körfez ilçemize geldik. MHP Körfez İlçe Başkanlığımızın toplantısına katıldık. Ardından 41 yeni üyemize rozetlerini taktık. Yüksek teveccüh tüm yorgunluğumuzu alıyor” açıklamasında bulundu. Konuşmaların ardından yeni üyelere rozetleri parti protokolü tarafından takıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817