banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

 41.Kiraz Festivalinde Körfezliler Kıraç’la Coştu
Yarımca Açık Hava Tiyatrosu’nda düzenlenen ve Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan ile eşi Ayşe Pehlivan’ın ev sahipliği yaptığı şölene; Ak Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Körfez Kaymakamı Mahmut Şirinoğlu, Derince Kaymakamı Mesut Yıldırım, Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat İspirli, Körfez Cumhuriyet Başsavcısı Üzeyir Karakülah, Ak Parti Körfez İlçe Başkanı Engin Koyun, MHP Körfez İlçe Başkanı Yağız Öztürk Gönen, belediye meclisi üyeleri, mahalle muhtarları, sivil toplum örgütlerinin temsilcileriyle, 6 bin kişi katıldı.

 

Pehlivan “Devletler Uzun Ömürlüdür”

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan Program, Körfez Belediyesi THM – TSM Koro şefi Aysel Demircan konseri ile devam etti. Selamlama konuşması yapmak için mikrofona gelen Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan son zamanlarda ülkemizde yaşanan olaylara kısaca değindi. Başkan Pehlivan “Devletlerin ömrü, insanların ömrü gibi kısa olmaz. Devletlerin ömrü uzun olur. Son zamanlarda yaşadığımız olumsuz olaylara bakıp kimse moralini bozmasın. Umudunu kaybetmesin. Türkiye’nin daha aydınlık ve güzel yarınları olacağından hiç kimsenin şüphesi olmasın.” diye konuştu. Başkan Pehlivan konuşmasının sonunda kiraz yetiştiricilerine, organizasyonun hazırlayanlara ve tüm katılımcılara teşekkür etti.

 

KIRAÇ’LA ÇOŞKU ZİRVE YAPTI

Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan’ın kısa konuşmasından sonra, Körfezli olan Türk Halk Müziği sanatçısı Elif Buse Doğan sahne aldı. Körfezlilerin eğlenceye doyduğu festivalde Elif Buse Doğan’ın seslendirdiği birbirinden güzel türkülere vatandaşta eşlik etti. Konser sonrası tüm kiraz yetiştiricileri sahneye davet edilerek protokol tarafından çiçek takdim edildi. Hülya Aydın’ın sunumunun yaptığı gecenin finalini yapan Kıraç hareketli parçalarıyla coşkuyu doruğa tırmandırdı. Kıraç’ın seslendirdiği tüm parçalara eşlik eden Körfezliler gecenin geç saatine kadar süren konserle doyasıya eğlendi. Festival gökyüzünü uzun süre renklendiren havai fişek gösterileri ile son buldu.


 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826