44 KÖYDE BİLGİLENDİRME EĞİTİMİ
 Belediyenin Kırsal Hizmetler Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre, 44 köyde düzenlenen bilgilendirme eğitimine 1455 vatandaş katıldı. Yetkililer verilen eğitimler arasında kirazlarda hastalık ve zararlılarla mücadele, sera hastalık ve zararları ile mücadele yolları, buğdayda hastalık ve zararları, buzağı bakımı ve beslenmesi, süt ineklerinin beslenmesi ile ceviz yetiştiriciliği ve bakımı yer aldığı kaydedildi.

 

YENİ YILIN İLK EĞİTİMİ

 

Kırsal Hizmetler Müdürlüğü’nün 2017 yılı ilk bilgilendirme eğitimi Sarışeyh Köyü gerçekleştirildi.

Belediye veteriner Hekim Cihan Altıntaş tarafından  verilen süt ineklerinin beslenmesi konulu eğitimin oldukça yararlı geçtiği ifade edildi. Vatandaşların büyük ilgiyle takip ettiği bilgilendirme eğitiminde süt ineklerinde beslenmenin hayvan sağlığı, halk sağlığı ve ürün verimliliği açısından önemi anlatıldı. Eğitim sonunda köylülerin konuyla ilgili soruları da cevaplandırıldı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817