banner2779
banner2752
banner2750

5 BİN ÖĞRENCİYE BİSİKLET

 

 “İzmit’i Seviyorum Bisiklete Biniyorum” projesi kapsamında gerçekleşen bisiklet turlarının sonuncusuna İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Ak Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş, Ak Parti Kartepe Kadın Kolları Başkanı Sevim Balaban ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

KARNE HEDİYESİ 5000 BİSİKLET

 

4 yıldan beri aralıksız tekrarlanan bisiklet turuna katılan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, tur sonrasında yaptığı açıklamada “ Geçen sene olduğu gibi bu senede  5000 öğrenciye ücretsiz bisiklet dağıtacağız. Türkiye’de ilk kez geçen sene İzmit Belediyesi olarak 5500 öğrenciye bedava bisiklet dağıttık. Bu sene de bu projemizi tekrarlayacağız ve karne öncesi 5000 ortaokul 1.sınıf öğrencimize bisikletlerini teslim edeceğiz” dedi.

 

PROJE HEDEFİNE ULAŞIYOR

 

Doğan, İzmit’in bisiklet kenti olması için çalıştıklarını belirterek”  Yaklaşık 4 yıl önce startını verdiğimiz bu projemiz adım adım hedefine ulaşıyor. “İzmit’i Seviyorum Bisiklete Biniyorum” projesi kapsamında bisiklet yolları, bisiklet parkları, öğrencilerimize bisiklet dağıtımı, bisiklet turları, bisiklet eğitimlerimiz devam ediyor. İzmit’te bisiklet kullanımı yaygınlaşmaya başladı. Bu devam edecek” dedi.

 

ÖDÜL İZMİT HALKININ

 

İzmit Belediyesi tarafından yürütülen “İzmit’i Seviyorum Bisiklete Biniyorum” projesinin Yaşanılabilir ve Estetik Şehirler, 4. Yerel Yönetimler Sempozyumu’nda ödüle layık görüldüğünü hatırlatan Başkan Doğan “ Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşen törende aldığımız bu ödülün gerçek sahibi İzmit halkıdır. Projemizin geldiği bu nokta mutluluk ve heyecan vericidir” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751